Bitcoin verkopen voor euro

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan het afgelopen anderhalf jaar, de stijging van de populariteit van de Bitcoin. Iedereen in uw omgeving heeft het er vast wel over gehad en het grotendeel van deze mensen hebben hierin ook geld geïnvesteerd. U was rijk geweest als u ervoor had gekozen om vorig jaar meerdere Bitcoins te kopen. Echter, is de waarde van de Bitcoin aanzienlijk aan het dalen op het moment en waarschijnlijk kiest u nu voor Bitcoin verkopen voor euro. Dit betekent dat u de waarde van uw Bitcoins uitbetaald krijg in euro’s. De meeste mensen die nog in het bezit zijn van Bitcoins kiezen nu voor Bitcoin verkopen voor euro, aangezien de kans groot is dat de waarde hiervan nog verder omlaag gaat. De mensen kiezen dus eieren voor hun geld en wachten niet op het moment dat de Bitcoin weer gaat stijgen.

Waar moet u aan denken bij Bitcoin verkopen voor euro?

Het kan best spannend zijn mocht u kiezen voor Bitcoin verkopen voor euro. De Bitcoin is de afgelopen jaren enorm gestegen en mocht u dus toen der tijd veel geld hierin hebben gestoken, kan het voor u op dit moment om best veel geld gaan. Misschien gaat het voor u wel om duizenden euro’s en dus is het goed om te weten waar u aan moeten denken bij Bitcoin verkopen voor euro. De belangrijkste punten waar rekening mee moet worden gehouden zijn het betalen van belasting, het feit dat u gehackt kunt worden door criminelen en de verschillende koersen waarmee u rekening moet houden.

Belasting betalen?

Kiest u voor Bitcoin verkopen voor euro dan zal u hier waarschijnlijk belasting over moeten betalen. De belastingdienst heeft hier steeds strengere regels voor en boven een waarde van €15.000 zult u belasting moeten betalen bij de verkoop naar euro’s. Dit is dus al het geval bij een bezit van 4 Bitcoins.

 …

Read More »

Kantoorwerk is niet saai

Welke baan jouw droombaan is, daar kom je doorgaans niet achter terwijl je nog op school zit. Pas wanneer je aan het werk gaat ontdek je waar jouw talenten liggen en waar je interesse ligt. Zo’n baan waar veel vooroordelen over bestaan is kantoorwerk. Je denkt in zo’n geval aan iemand die suf in een kantoortje zit en dag in dag uit hetzelfde werk doet. Pas wanneer je mensen op kantoor ziet werken ontdek je dat die vooroordelen helemaal niet kloppen. Werk in de administratie is heel divers. Eigenlijk is geen enkele dag hetzelfde.

Je hebt het verkeerde vak gekozen

Het kan zelfs zover komen dat jij je realiseert dat je het verkeerde vak hebt gekozen. Dat werk in een productiehal waarbij je zwaar lichamelijk werk moet doen kan je gaan tegenstaan. Wanneer je tegen een burn-out aan zit kom je tot de conclusie dat je het verkeerde vak hebt gekozen. Tijd om het roer om te gooien. Op dat moment kan je dan besluiten om een opleiding tot Administratief medewerker te gaan volgen. Maar hoe doe je dat.

Wonderen voor geest ziel en lichaam

Op het moment dat je werkt in de productie doe je intensief werk. Wanneer je dan eenmaal thuis bent heb je geen zin meer om nog in de boeken te duiken om een studie op te pakken. Je hebt een extra stok achter de deur nodig om te studeren. Om te voorkomen dat je in een burn-out belandt moet je tijdig een ander vak gaan leren. Het is in zo’n geval heel verstandig om een opleiding te volgen waarbij je hooguit een paar uur per week in de schoolbanken zit. Je leert in de praktijk, en je leert vaardigheden waar je wat aan hebt. De voldoening die je daaruit haalt doet wonderen voor geest, ziel en lichaam.…

Read More »