Bitcoin verkopen voor euro

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan het afgelopen anderhalf jaar, de stijging van de populariteit van de Bitcoin. Iedereen in uw omgeving heeft het er vast wel over gehad en het grotendeel van deze mensen hebben hierin ook geld geïnvesteerd. U was rijk geweest als u ervoor had gekozen om vorig jaar meerdere Bitcoins te kopen. Echter, is de waarde van de Bitcoin aanzienlijk aan het dalen op het moment en waarschijnlijk kiest u nu voor Bitcoin verkopen voor euro. Dit betekent dat u de waarde van uw Bitcoins uitbetaald krijg in euro’s. De meeste mensen die nog in het bezit zijn van Bitcoins kiezen nu voor Bitcoin verkopen voor euro, aangezien de kans groot is dat de waarde hiervan nog verder omlaag gaat. De mensen kiezen dus eieren voor hun geld en wachten niet op het moment dat de Bitcoin weer gaat stijgen.

Waar moet u aan denken bij Bitcoin verkopen voor euro?

Het kan best spannend zijn mocht u kiezen voor Bitcoin verkopen voor euro. De Bitcoin is de afgelopen jaren enorm gestegen en mocht u dus toen der tijd veel geld hierin hebben gestoken, kan het voor u op dit moment om best veel geld gaan. Misschien gaat het voor u wel om duizenden euro’s en dus is het goed om te weten waar u aan moeten denken bij Bitcoin verkopen voor euro. De belangrijkste punten waar rekening mee moet worden gehouden zijn het betalen van belasting, het feit dat u gehackt kunt worden door criminelen en de verschillende koersen waarmee u rekening moet houden.

Belasting betalen?

Kiest u voor Bitcoin verkopen voor euro dan zal u hier waarschijnlijk belasting over moeten betalen. De belastingdienst heeft hier steeds strengere regels voor en boven een waarde van €15.000 zult u belasting moeten betalen bij de verkoop naar euro’s. Dit is dus al het geval bij een bezit van 4 Bitcoins.